architect in Blaricum taanbaas

Architect in Blaricum

Bouwplannen?

Woont u in Blaricum en heeft u plannen om uw woning te verbouwen en/of uit te breiden, of zelfs een nieuwe woning te bouwen? Taanbaas staat graag voor u klaar om de meest geschikte oplossing te vinden die aan al uw wensen voldoet. Door in gesprek te gaan, verschillende mogelijkheden te schetsen en hierover te discussiëren, krijgen we een duidelijk beeld van de oplossing die het beste past bij uw huis, smaak en budget.

Ontwerpproces

Als architectenbureau in het Gooi zijn wij verantwoordelijk voor het gehele ontwerpproces van uw verbouwing, woning of uitbouw. Van de eerste schetsen tot een gedetailleerd ontwerp waarin elk detail zorgvuldig is uitgedacht. Samen met u werken we aan een plan waarbij elk aspect zorgvuldig is overwogen. Om dit te realiseren maken we gebruik van diverse middelen, zoals plattegronden, 3D-modellen, schetsen, visualisaties en zelfs virtual reality (VR) of een film om u door het ontwerp te laten navigeren.

Uitwerking

We zorgen voor een gedetailleerde technische uitwerking van het ontwerp in samenwerking met onze experts op het gebied van constructie, installaties en bouwfysica. Deze uitwerking omvat gedetailleerde tekeningen en een technische beschrijving, zodat de aannemer precies weet wat er gebouwd moet worden en verrassingen achterafzoveel mogelijk worden voorkomen. Daarnaast nemen wij de verantwoordelijkheid voor het aanvragen van de omgevingsvergunning en onderhouden we contact met de gemeente Blaricum (BEL combinatie) om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

De communicatie verliep prettig en was altijd heel duidelijk en we zijn geweldig tevreden met het resultaat, wij genieten er veel van!

Fred

De actieve houding van Taanbaas in het proces is een aanrader.

Gert & Janneke

Het prettige is dat Peter goed luistert naar je wensen en daar rekening mee houdt in zijn ontwerpen. En dat er dan ook een out-of-the-box-ontwerp bij zit om je eigen blik te verruimen. Verrassend!

Lianne & Laurens

Uitvoeringsfase

Bij Taanbaas hebben we een uitgebreid netwerk van regionale aannemers met wie we graag samenwerken tijdens de uitvoeringsfase. Gedurende deze fase houden we nauwlettend toezicht op de kwaliteit van het werk, bewaken we het bouwbudget en stellen we een strakke planning op. Samen met de aannemer streven we naar het beste resultaat voor uw project. Door onze nauwe samenwerking worden onnodige fouten voorkomen en leveren we hoogwaardige kwaliteit. Zo wordt het bouwproces een positieve en plezierige ervaring!

Uw bouwpartner

Met Taanbaas als uw bouwpartner in Blaricum hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij zijn bekend met de lokale overheid en dragen zorg voor elk aspect van uw bouwproject, inclusief deelontwerpen, budget, interieur, technische haalbaarheid, kleuren, lichtplan, voortgang, planning en het algehele proces. Op die manier ontzorgen wij u volledig.

Relevante projecten

Wie zijn wij?

Taanbaas is een architectenbureau opgericht in 2015 door Peter Baas. Met veel ambitie en passie werken we met een professioneel team aan diverse projecten, waarbij we niet rusten voordat we de beste oplossing hebben gevonden!