architect verbouwing taanbaas

Architect verbouwing

Verbouwingsplannen?

Heeft u plannen om uw woning te verbouwen of uit te breiden? Bij Taanbaas gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw wensen. Dit doen we door vragen te stellen, varianten te schetsen en hier met elkaar over te discussiëren. Op die manier krijgen we scherp in beeld welk type verbouwing voor u de beste oplossing is, die past bij uw huis, smaak en budget.

Ontwerpproces

Wij maken als architect het ontwerp vanaf de eerste schetsen tot aan een definitief ontwerp. We beginnen met een globale hoofdopzet en werken met elkaar toe naar een gedetailleerd plan wat vast gelegd is in plattegronden, impressies, of zelfs VR (virtual reality) of een film zodat u van te voren als door uw nieuwe woning kunt lopen!

Technische uitwerking

Na afronding van het ontwerp maken we een set gedetailleerd uitgewerkte tekeningen en een technische omschrijving voor de verbouwing. Dit doen we samen met een team van adviseurs op het gebiedvan constructies, installaties en bouwfysica. Als architect verzorgen wij de omgevingsvergunningsaanvraag en de communicatie met de gemeente. In de technische stukken staat zorgvuldig gespecificeerd wat en hoe er gebouwd moet worden, zodat voor de aannemer van te voren duidelijk is wat de verbouwing inhoudt en verrassingen achteraf zoveel mogelijk worden voorkomen.

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

Fantastisch ontwerp geworden, geheel naar onze wensen. Top, nog elke dag erg blij mee!

Dolf & Jeannette

Een down to earth architect die zijn vak verstaat. Het was heel fijn communiceren en ze vroegen door tot ze precies wisten waar onze wensen lagen.

Michel

Het resultaat is helemaal volgens onze verwachting en we wonen met veel plezier.

Gert & Janneke

Realisatie

Ook in de uitvoeringsfase kent Taanbaas het klappen van de zweep. We houden de kwaliteit van het werk in de gaten, bewaken het bouwbudget en houden de planning in het vizier. Tijdens de uitvoering van de verbouwing werken we er samen met de aannemer aan om het beste resultaat te krijgen. Op die manier worden onnodige fouten voorkomen, realiseren we een hoge kwaliteit en wordt bouwen een feest!

Uw bouwpartner

Met Taanbaas als bouwpartner hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij bekommeren ons over het ontwerp, het budget, interieur, technische haalbaarheid, kleuren, lichtplan, voortgang, planning, proces en wat er nog meer bij een bouwproject komt kijken.

Relevante projecten

Wie wij zijn

Taanbaas is een architectenbureau, in 2015 opgericht door Peter Baas. Met veel ambitie en passie wordt er met een professioneel team gewerkt aan diverse projecten waarbij er niet gerust wordt totdat de beste oplossing boven water is!