Architect woonhuis taanbaas

Architect woonhuis

Droomhuis

Een nieuwe woning bouwen doen de meeste mensen maar één keer! Heeft u plannen om een nieuw woonhuis te bouwen? Bij Taanbaas gaan we samen met u op zoek naar uw wensen en ontwerpen we uw droomwoning. Dit doen we door vragen te stellen, varianten te schetsen en hier met elkaar over te discussiëren. Op die manier krijgen we scherp in beeld welk type woning het beste bij u past!

Proces

Als architect van een nieuwbouwwoning zorgen wij voor het gehele ontwerpproces van uw woonhuis. Dit omvat de eerste schetsen tot aan een uitgewerkt ontwerp waarbij aan elk detail aandacht is besteed. Om dit te realiseren maken we gebruik van diverse middelen, zoals plattegronden, 3D-modellen, schetsen, impressies, virtual reality (VR) of een film waarmee u door het ontwerp kunt navigeren.

Interieur

Een nieuwe woning is pas helemaal af als ook het interieur klopt! Bij Taanbaas stemmen we de binnenkant en de buitenkant nauwkeurig op elkaar af, zodat de woning volledig past bij u als nieuwe bewoner. Met onze interieurarchitect gaan we op zoek naar een sfeer en uitstraling die past bij uw smaak en kiezen we samen de materialen, stofferingen en het meubilair uit.

Uitwerking

We zorgen voor een gedetailleerde technische uitwerking van het ontwerp in samenwerking met onze experts op het gebied van constructie, installaties en bouwfysisch advies. Deze uitwerking omvat gedetailleerde tekeningen en een technische beschrijving, zodat de aannemer precies weet wat er gebouwd moet worden en verrassingen achteraf zoveel mogelijk worden voorkomen. Ook zorgen we voor de aanvraag van de omgevingsvergunning en onderhouden we contact met de gemeente om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

Zeer prettig, Taanbaas heeft met zijn aanwezige kennis en expertise gezorgd dat ideeën werden omgezet in een prachtig ontwerp.

Willem & Max

Het ontwerpproces heb ik als heel inspirerend en positief ervaren.

Karen

Een down to earth architect die zijn vak verstaat. Het was heel fijn communiceren en ze vroegen door tot ze precies wisten waar onze wensen lagen.

Michel

Uitvoeringsfase

Bij Taanbaas hebben we een uitgebreid netwerk van regionale aannemers met wie we graag samenwerken tijdens de uitvoeringsfase. Gedurende deze fase monitoren we zorgvuldig de kwaliteit van het werk, houden we het bouwbudget nauwlettend in de gaten en stellen we een strakke planning op. Samen met de aannemer streven we naar het beste resultaat voor uw nieuwe woning. Door onze nauwe samenwerking, voorkomen we onnodige fouten en leveren we hoogwaardige kwaliteit. Zo wordt het bouwproces een aangename ervaring!

Uw bouwpartner

Met Taanbaas als bouwpartner hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij nemen u de zorgen uit handen voor de uitvoering van het ontwerp, het budget, technische haalbaarheid, voortgang, planning, proces en wat er nog meer bij het bouwen van een nieuwe woning komt kijken.

Relevante projecten

Wie zijn wij?

Taanbaas, opgericht door Peter Baas in 2015, is een architectenbureau dat met veel ambitie en passie werkt aan diverse projecten. Ons professionele team zet zich volledig in om de beste oplossingen te vinden en rust niet voordat deze gevonden zijn!