architect uitbouw taanbaas

Architect uitbouw

Architect uitbouw

Bent u van plan om uw woning te renoveren of een uitbouw te laten bouwen? Taanbaas staat klaar om samen met u op zoek te gaan naar de meest geschikte oplossing die voldoet aan uw wensen. Met behulpvan het stellen van vragen, het schetsen van verschillende varianten en discussies, zullen we een scherp inzicht krijgen in het type uitbouw dat het beste bij uw huis, smaak en budget past.

Proces

Als architect verzorgen wij het complete proces van het ontwerp voor uw uitbouw, van de eerste schetsen tot aan een gedetailleerd ontwerp. Eerst maken we de hoofdopzet en samen werken we naar een plan toe waarin over het laatste detail is nagedacht. De middelen die we hiervoor inzetten zijn plattegronden, 3D modellen, schetsen, impressies, VR (virtual reality) of zelfs een film waarmee er door het ontwerp genavigeerd kanworden.

Technische uitwerking

Als het ontwerp af is maken we een set gedetailleerde tekeningen en een technische omschrijving. Dit doen we in samenwerking met een team van experts op het gebied van constructie, installaties en bouwfysisch advies. Wij nemen ook de verantwoordelijkheid voor de aanvraag van de omgevingsvergunning en onderhouden contact met de gemeente. In de technische documentatie wordt nauwkeurig beschreven wat en hoe er gebouwd moet worden, zodat de aannemer een duidelijk beeld heeft van de uitbouw en verrassingen achteraf zoveel mogelijk worden voorkomen.

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

Het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Zowel de vernieuwde voorgevel en bovenverdieping als de uitbouw en herinrichting van de badkamer zijn prachtig en functioneel geworden. We zijn uiterst tevreden met het eindproduct.

Peter & Maaike

Wij zijn gewoon heel blij. We hadden een heel leuk huis, maar nu hebben wij een droomhuis.

Michel

We hebben het ontwerpproces als buitengewoon gestructureerd en opbouwend ervaren. Het eindresultaat is heerlijk, we zijn heel erg tevreden.

Johan & Sara

Bouwbegeleiding

Tijdens de uitvoeringsfase heeft Taanbaas ruime ervaring en expertise. We houden nauwlettend de kwaliteit van het werk in de gaten, bewaken het bouwbudget en zorgen ervoor dat de planning gehaald wordtr. Samen met de aannemer streven we naar het beste resultaat tijdens de uitvoering van de uitbouw. Door deze samenwerking worden onnodige fouten voorkomen en realiseren we een hoogwaardige kwaliteit. Zo wordt het bouwproces een feestelijke ervaring!

Uw bouwpartner

Met Taanbaas als bouwpartner hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij maken ons druk over het ontwerp, het budget, technische haalbaarheid, voortgang, planning, proces en wat er nog meer bij de realisatie van een aanbouw komt kijken.

Relevante projecten

Over ons

Ben je op zoek naar een architectenbureau dat met passie en ambitie werkt? Zoek niet verder! Bij Taanbaas, opgericht in 2015 door Peter Baas, werken wij samen met ons professionele team hard aan verschillende projecten om de beste oplossingen te vinden. We nemen geen genoegen met minder en rusten niet totdat we de perfecte oplossing hebben gevonden!