architect in het gooi taanbaas

Architect in het Gooi

Bouwplannen?

Woont u in het Gooi en heeft u plannen om uw woning te verbouwen en/of uitbouw of een nieuwe woning te bouwen? Taanbaas helpt u graag bij het vinden van de meest geschikte oplossing die aan al uw wensen voldoet. Door middel van het stellen van vragen, het schetsen van diverse mogelijkheden en het discussiëren hierover, zullen we een duidelijk beeld krijgen van de oplossing die het beste bij uw huis, smaak en uw budget past.

Ontwerpproces

Als architecten bureau in het Gooi hebben wij een groot aantal projecten gerealiseerd in Blaricum, Laren, Huizen, Naarden, Bussum en Hilversum. Wij zorgen voor het gehele ontwerpproces van uw verbouwing, uitbouw of woning. Dit omvat de eerste schetsen totaan een uitgewerkt ontwerp waarbij aan elk detail aandacht is besteed. Samenmet u werken we aan een plan waarin elk detail zorgvuldig is uitgedacht. Om ditte realiseren maken we gebruik van diverse middelen, zoals plattegronden, 3D-modellen, schetsen, impressies, virtual reality (VR) of een film waarmee u door het ontwerp kunt navigeren.

Uitwerking

We zorgen voor een gedetailleerde technische uitwerking van het ontwerp in samenwerking met onze experts op het gebied van constructie, installaties en bouwfysisch advies. Deze uitwerking omvat gedetailleerde tekeningen en een technische beschrijving, zodat de aannemer precies weet wat er gebouwd moet worden en verrassingen achteraf zoveel mogelijk worden voorkomen. Ook zorgen we voor de aanvraag van de omgevingsvergunning en onderhouden contact met de gemeente om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

De woning bevalt goed! De tekeningen en plannen hebben veel geholpen.

Martin & Gerdien

Het resultaat overtreft de verwachting!

Loek & Nel

Fantastisch, de woning heeft z’n stijl behouden maar is van binnen super geworden naar de wensen!

Dolf & Jeannette

Uitvoeringsfase

Bij Taanbaas hebben we een uitgebreid netwerk van regionale aannemers met wie we graag samenwerken tijdens de uitvoeringsfase.Gedurende deze fase monitoren we zorgvuldig de kwaliteit van het werk, houden we het bouwbudget nauwlettend in de gaten en stellen we een strakke planning op. Samen met de aannemer streven we naar het beste resultaat voor de uitbouw, verbouwing of nieuwbouw. Door onze nauwe samenwerking voorkomen we onnodige fouten, leveren we hoogwaardige kwaliteit en verloopt het bouwproces soepel!

Uw bouwpartner

Met Taanbaas als bouwpartner in het Gooi hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zijn bekend met de lokale overheid, maken ons druk om het ontwerp, het budget,technische haalbaarheid, voortgang, planning, proces en wat er nog meer bij eenbouwproject komt kijken.

Relevante projecten

Wie wij zijn

Ben je op zoek naar een architectenbureau dat met passie en ambitie werkt? Zoek niet verder! Bij Taanbaas, opgericht in 2015 door Peter Baas, werken wij samen met ons professionele team hard aan verschillende projecten om de beste oplossingen te vinden. We nemen geen genoegen met minder en rusten niet totdat we de perfecte oplossing hebben gevonden!