architect in Bussum taanbaas

Architect in Bussum

Bouwplannen?

Woont u in Bussum en heeft u plannen om uw woning te verbouwen en/of uit te breiden, of zelfs een nieuwe woning te bouwen? Taanbaas staat graag voor u klaar om de meest geschikte oplossing te vinden die aan al uw wensen voldoet. Door met u in gesprek te gaan, verschillende mogelijkheden te schetsen en hierover te discussiëren, krijgen we een duidelijk beeld van de oplossing die het beste past bij uw huis, smaak en budget.

Ontwerpproces

Als architect in het Gooi zijn wij verantwoordelijk voor het gehele ontwerpproces van uw uitbouw, verbouwing of woning. Van de eerste schetsen tot een gedetailleerd ontwerp waarin elk detail zorgvuldig is uitgedacht. Samen met u werken we aan een plan waarbij elk aspect zorgvuldig is overwogen. Om dit te realiseren maken we gebruik van diverse middelen, zoals plattegronden, 3D-modellen, schetsen, visualisaties en zelfs virtual reality (VR) of een film om u door het ontwerp te laten navigeren.

Uitwerking

Samen met onze experts op het gebied van constructie, installaties en bouwfysica, zorgen wij voor een gedetailleerde technische uitwerking van het ontwerp. Dit omvat nauwkeurige tekeningen en een technische beschrijving, zodat de aannemer precies weet wat er gebouwd moet worden en er zo min mogelijk verrassingen ontstaan. Tevens nemen wij de verantwoordelijkheid voor het aanvragen van de omgevingsvergunning en onderhouden wij contact met de gemeente Bussum (Gooise Meren) om een soepel verloop van het project te waarborgen.

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

Peter luisterde goed naar de wensen en maakte het ontwerp wat het beste aansloot op onze wensen!

Jeannette & Dolf

Het ontwerpproces heb ik als heel inspirerend en positief ervaren.

Karen

Taanbaas is een betrokken architectenbureau die de zaken voor elkaar heeft en krijgt. In ons geval wist Peter Baas het juiste ontwerp te vinden als slimme mix van regelgeving, omgeving en persoonlijke wensen.

Martin & Janneke

Uitvoeringsfase

Bij Taanbaas hebben we een uitgebreid netwerk van regionale aannemers met wie we graag samenwerken tijdens de uitvoeringsfase. Gedurende deze fase houden we nauwlettend toezicht op de kwaliteit van het werk, bewaken we het bouwbudget en stellen we een strakke planning op. Samen met de aannemer streven we naar het beste resultaat voor uw project. Door onze nauwe samenwerking worden onnodige fouten voorkomen en leveren we hoogwaardige kwaliteit. Zo wordt het bouwproces een positieve en plezierige ervaring!

Uw bouwpartner

Met Taanbaas als uw bouwpartner in Bussum hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij zijn bekend met de lokale overheid en zorgen voor elk aspect van uw bouwproject, inclusief ontwerp, budget, interieur, technische haalbaarheid, kleuren, lichtplan, voortgang, planning en het algehele proces.

Relevante projecten

Wie wij zijn

Taanbaas is een architectenbureau opgericht in 2015 door Peter Baas. Met veel ambitie en passie werken we met een professioneel team aan diverse projecten, waarbij we niet rusten voordat we de beste oplossing hebben gevonden!