architect in Hilversum taanbaas

Architect in Hilversum

Bouwplannen?

Woont u in Hilversum en heeft u plannen om uw woning te verbouwen, uit te breiden of zelfs een nieuwe woning te bouwen? Taanbaas staat graag voor u klaar om de meest geschikte oplossing te vinden die aan al uw wensen voldoet. Door met u in gesprek te gaan, verschillende mogelijkheden te schetsen en hierover te discussiëren, krijgen we een duidelijk beeld van de oplossing die het beste past bij uw huis, smaak en budget.

Ontwerpproces

Als architectenbureau in het Gooi zijn wij verantwoordelijk voor het gehele ontwerpproces van uw verbouwing, uitbouw of woning. Van de eerste schetsen tot een gedetailleerd ontwerp waarin elk detail zorgvuldig is uitgedacht. Samen met u werken we aan een plan waarbij elk aspect zorgvuldig is overwogen. Om dit te realiseren maken we gebruik van diverse middelen, zoals plattegronden, 3D-modellen, schetsen, visualisaties, virtual reality (VR) of een film om u door het ontwerp te laten navigeren.

Uitwerking

We zorgen voor een gedetailleerde technische uitwerking van het ontwerp in samenwerking met onze experts op het gebied van constructie, installaties en bouwfysica. Dit omvat gedetailleerde tekeningen en een technische beschrijving, zodat de aannemer precies weet wat er gebouwd moet worden en verrassingen achteraf zoveel mogelijk worden voorkomen. Daarnaast nemen wij de verantwoordelijkheid voor het aanvragen van de omgevingsvergunning en onderhouden we contact met de gemeente Hilversum om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen

Wij zijn gewoon heel blij. We hadden een heel leuk huis, maar nu hebben wij een droomhuis.

Michel

Het ontwerpproces met was zeer aangenaam en productief. De creatieve benadering, waarbij meerdere suggesties en voorstellen aangedragen werden, gaf ons een breder beeld van de mogelijkheden. De diepgaande kennis en ervaring zorgden ervoor dat we ons vol vertrouwen voelden bij het nemen van beslissingen.

Peter & Maaike

Zeer goed, wij zijn erg tevreden met het resultaat. Voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

Ina & Hein

Uitvoeringsfase

Bij Taanbaas hebben we een uitgebreid netwerk van regionale aannemers met wie we graag samenwerken tijdens de uitvoeringsfase. Gedurende deze fase houden we nauwlettend toezicht op de kwaliteit van het werk, bewaken we het bouwbudget en stellen we een strakke planning op. Samen met de aannemer streven we naar het beste resultaat voor uw project. Door onze nauwe samenwerking worden onnodige fouten voorkomen en leveren we hoogwaardige kwaliteit. Zo wordt het bouwproces een positieve en plezierige ervaring!

Uw bouwpartner

Met Taanbaas als uw bouwpartner in Hilversum hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij zijn bekend met de lokale overheid en zorgen voor elk aspect van uw bouwproject, inclusief ontwerp, budget, interieur, technische haalbaarheid, kleuren, lichtplan, voortgang, planning en het algehele proces.

Relevante projecten

Wie wij zijn

Taanbaas is een architectenbureau opgericht in 2015 door Peter Baas. Met veel ambitie en passie werken we met een professioneel team aan diverse projecten, waarbij we niet rusten voordat we de beste oplossing hebben gevonden!